Wimpers 300% meer volume met Fabulash Mascara

Fabulash mascara vezels review cover

Volle, lange wimpers die lijken alsof ze van jezelf zijn. Dat wil ik hebben! Ik hou wel van wat drama in mijn wimpers. Ook al draag je weinig make-up, als je wimpers maar goed zitten, zie je er gelijk al een stuk frisser uit. Ik was dan ook erg benieuwd om de Fabulash mascara te proberen, die ervoor zorgt dat je wimpers met 300% volume omhoog gaan. Kijk, dat lijkt me nou wel wat!

Fabulash mascara review 8

Fabulash mascara

Fabulash mascara is voor mij nog een relatief nieuw merk. Ik had er nog niet eerder over gehoord, maar het wordt al in heel Nederland verkocht bij verschillende schoonheidssalons. Een merk dat zich graag in het hogere segment profileert.

De mascara heeft als eigenschap om je wimpers heel veel volume te geven. Tot wel 300% zoals ze zelf aangeven. Daarnaast heeft het een aantal andere voordelen:

♥ Waterresistant

♥ Natuurlijke producten

♥ Met warm water te verwijderen

♥ Niet schadelijk voor de wimpers

Vooral dat het op natuurlijke basis is gemaakt en dat het niet schadelijk voor je wimpers is, spreekt me erg aan!

Fabulash mascara review 2

Fabulash mascara review 3

Hoe werkt het?

Fabulash mascara zit in een mooie, zwarte koker waarin twee verschillende tubes zitten. De ene is gevuld met een mascara gel en de ander bevat mascara vezels. Het is als het ware een twee-stappen-mascara om zo het volume op te kunnen bouwen.

Je brengt als eerste een laagje mascara gel aan en die volg je op door daarna de vezels aan te brengen. De stappen kun je zo nodig twee tot drie keer herhalen om goed het volume op te bouwen. Door het aanbrengen van vezels die aan de natuurlijke gel blijven plakken krijgen de wimpers tot wel 300% meer volume. Dat belooft wat! En zo zou de mascara set voor een geweldig lange, maar toch natuurlijke oogopslag moeten zorgen.

Fabulash mascara gel review 4 Fabulash mascara gel review 5

De mascara gel. Een borsteltje met een lichte welving erin. De substantie is vrij licht en voelt inderdaad aan als een gel, maar dan in de kleur zwart.

Fabulash mascara vezels review 6

Fabulash mascara vezels review 7 De mascara vezels. Je ziet dat het haast een bolletje wol lijkt, haha. Het zijn allemaal losse, kleine stukjes vezels, die als draadjes over je wimpers heen worden gelegd. Het is dus even oppassen als je lenzen draagt, ze vallen wel eens van het borsteltje af als je het op je wimpers aanbrengt. Misschien een tip om de lenzen na het aanbrengen van de mascara in te zetten. Fabulash mascara gel vezels review

Fabulash mascara review resultaat

Okee, ik ging aan de slag! Omdat ik foto’s ging maken van het proces, merkte ik dat je wel vrij snel na de mascara gel, de vezels aan moet brengen. Anders is de gel al opgedroogd voordat de vezels zich eraan kunnen hechten. Natuurlijk breng je normaal gesproken direct na de gel de vezels aan, maar omdat ik foto’s aan het maken was, merkte ik dat ik iets te laat was met het aanbrengen.

Daarna heb ik de stappen twee keer herhaalt (dus gel aanbrengen en daarna de vezels) en dat leverde bovenstaand resultaat op. Ik vind de volume heel erg mooi en vooral voor een avondje uit, vind ik hem helemaal te gek! Wel is het oppassen geblazen dat je je wimpers goed blijft separeren met de mascara gel, om spinnenpoten te voorkomen. Maar ik vind het resultaat heel erg mooi!

Fabulash mascara review resultaat 2
Conclusie

De Fabulash mascara doet zijn werk heel erg goed. Ik vind dat het effect pas erg goed is na twee à drie laagjes aan te brengen, maar dat wordt ook geadviseerd. Mijn wimpers hebben aanzienlijk meer volume gekregen dan dat ik met een ‘normale’ volumemascara zou krijgen. Als je op zoek bent naar heel veel volume en drama in je wimpers, dan kan ik deze echt aanraden. Ik heb dit effect nog niet eerder gekregen met een andere mascara. Het vergt wat meer werk vanwege het aanbrengen van meerdere laagjes, maar voor een avondje uit heb ik dat zeker over!

De prijs is €24,95 en daarmee iets duurder dan een drogisterijmascara. Ik moet zeggen dat ik dit naar verhouding helemaal prima vind. Voor een high end mascara betaal je ook vaak rond de €30,- en bereik je misschien niet eens zoveel volume als met deze.

De Fabulash mascara is te koop in verschillende schoonheidssalons maar ook in hun online webshop fabulashmascara.nl voor €24,99 (gratis verzending).

Hou jij ook van zoveel volume in je wimpers?

handwritten-disclaimer-groot-liefs-liset

Plaats een reactie

 1. 25 maart 2015 / 08:14

  Wat een super goed product! Het resultaat mag er inderdaad zeker zijn <3

 2. 25 maart 2015 / 08:39

  Het resultaat mag er zeker wezen, ik vind alleen dat je al mooie wimpers van jezelf hebt!

 3. 25 maart 2015 / 09:25

  Ik had hier ook nog nooit van gehoord, maar het klinkt goed en het resultaat is ook mooi!!

 4. 25 maart 2015 / 09:33

  Ik vind het resultaat vooral natuurlijk, heel erg mooi! Persoonlijk had de kleur iets intenser gemogen van mij, maar hij staat jou onwijs goed!

 5. 25 maart 2015 / 10:01

  Ik vind een gewone mascara eigenlijk wel prima 😉 het resultaat is wel mooi!

 6. glamourmoes
  25 maart 2015 / 11:05

  Dat geeft zeker een mooi resultaat!

 7. 25 maart 2015 / 11:25

  Ziet er mooi uit! En ik vind de prijs ook heel erg meevallen.

 8. 25 maart 2015 / 11:56

  Je ziet de vezeltjes niet zitten. Dat is wel mooi. Wat heb je trouwens prachtige wenkbrauwen!! xx

 9. 25 maart 2015 / 12:14

  Het ziet er wel mooi uit maar ik ben ook al tevreden met mijn mascara van essence!

 10. eliesxxx
  25 maart 2015 / 18:03

  Het effect is echt heel erg mooi!

 11. 25 maart 2015 / 19:25

  Heel erg mooi! Toevallig nog een review gelezen vandaag en het ziet er echt een geweldige mascara uit.

 12. 25 maart 2015 / 19:44

  Prachtige gekrulde wimpers heb je door het gebruik van deze producten.
  Handige etui.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.