Wishlist | Bureastoel, fauteuil en badkamerstuff…

Huis wishlist

Dat ik een tijdje terug verhuisd ben, dat wisten jullie natuurlijk al lang! Maar nu alles een beetje zijn plek heeft gekregen, zijn er toch wel wat dingetjes die aangeschaft moeten worden. Vandaag gaan Martijn en ik met het huis bezig (helaas ging het persevent waar ik vandaag heen zou gaan niet door) en ik merkte dat er toch wel wat dingen zijn die we echt nodig hebben. Ik laat je zien wat ik graag nog aan zou willen schaffen!

Rigga kledingrek – Ikea

Spreekt voor zich! Een extra kledingrekje kan zeker geen kwaad, vooral als je veel jasjes en blazers hebt die nodig opgehangen moeten worden. Deze is uitschuifbaar en je kunt er ook nog dozen op kwijt als je dat zou willen, dus ideaal!

Fauteuil Berlijn – Leenbakker

Dit is toch wel de eyecatcher niet? Ik vind turquoise een prachtige kleur en ook het model spreekt me aan. Ik vind hem een beetje een design uitstraling hebben en daar hou ik wel van. Omdat hij houten pootjes heeft, met daaronder ruimte, oogt je woonkamer ook wat luchtiger en minder zwaar. Daar gaan we voor!

Molger badkamermeubels – Ikea

Deze twee houten rekjes zijn ideaal voor in de badkamer. We hebben een wit/grijze badkamer en om iets meer warmte te creëren vind ik het gebruik van hout erg mooi. Een paar leuke mandjes erin (die hebben we gisteren net gekocht) en je bent klaar! Het hoge rek willen we gaan gebruiken voor handdoeken en een mandje met verzorgingsspullen en het kleine, brede rekje is voor onder de wastafel. Daar kunnen we dan mooi de voorraad douchegels en shampoo’s in doen. Love it!

Lillhöjden bureaustoel – Ikea

Ja, deze moet er nu wel een keer gaan komen. Ik heb vrij veel last van mijn rug als ik niet op een goede stoel zit en met het bloggen is een bureaustoel geen overbodige luxe. De bekleding is wit, en ja; dat is heel ‘besmettelijk’. Gelukkig kun je de hoes op 60 graden wassen en moet dit dus geen probleem zijn. Ik ga hem gauw uitproberen en hopen dat hij lekker zit!

Volgens mij zijn dit voor nu even de belangrijkste items die we nog voor het huis nodig hebben. Ik heb er zin in en kan niet wachten totdat ze in ons huis staan!

Fijne vrijdag!

Handwritten liefs liset

 

 

22 Reacties

 1. 29 augustus 2014 / 08:35

  Wat een leuke wishlist. Ik moet ook nog een nieuwe bureaustoel kopen, maar vind ze vaak best duur.

 2. 29 augustus 2014 / 08:51

  Helemaal mijn smaak! Ontzettend mooi, heb ook weer zin gekregen om ons huis te decoreren!

 3. 29 augustus 2014 / 09:14

  Mooie items! Zo’n kledingrek zou ik zelf ook nog graag willen hebben x

 4. 29 augustus 2014 / 09:47

  Stom he, dat je opeens nog vanalles nodig. Zo’n kledingrek zou ik ook nog wel willen, maar kan ik niet kwijt haha

 5. 29 augustus 2014 / 11:18

  Fijne wishlist en veel plezier met shoppen! De Fauteuil vind ik ook echt een eye-catcher, mooi model en toffe kleur.m

 6. 29 augustus 2014 / 16:27

  Leuke wishlist! De bureaustoel vind ik heel gaaf!

 7. 29 augustus 2014 / 16:55

  Jammer dat het pers event niet door ging. Wel een hele leuke wish list. Het hout zal inderdaad een mooie, warme uitstraling geven in jullie badkamer. De bureau stoel vind ik erg mooi. Een tijdje geleden was ik ook opzoek naar een witte bureau stoel, maar helaas kon ik toen nergens een leuke vinden. Ik heb toen gekozen voor een zwarte, maar ik vind deze stiekem veel leuker!

 8. 29 augustus 2014 / 22:08

  Zo’n kledingrek zou ik ook nog wel willen, maar helaas is mijn kamer daar niet groot genoeg voor haha. Mooie wishlist!

 9. 29 augustus 2014 / 22:30

  Wat een leuke wishlist! De fauteuil is echt prachtig! xxLiefs

 10. Croco Jill
  30 augustus 2014 / 02:37

  De fauteuil viel mij idd direct op, wat een mooie stoel! Prachtige kleur ook!

 11. Bo
  30 augustus 2014 / 14:32

  Leuke wishlist! Ik ben zelf ook opzoek naar een bureaustoel en die van IKEA ziet er goed uit!

 12. 31 augustus 2014 / 09:35

  Ik zou graag zo’n kledingrekje willen om alles op te hangen wat ik de dag nadien wil aandoen, lekker snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.